duminică, 14 octombrie 2018

Statuia MARELE BUDDHA din Thailanda X



Această statuie colosală are 92 m înălțime și 63 m lățime. Construcția a început în anul 1990 și a fost finalizată în 2008. Se află în zona Wat Muang, Ang Thong în Thailanda. Se ridică la circa 10 Km nord de orășelul Ang Thong.
Statuia este realizată din beton și este acoperită cu vopsea aurie. Numele său oficial este Mahaminh Sakayamunee Visejchaicharn.

 Imagine similară

Ang Thong este o provincie mică din centrul Thailandei, situată la puțin peste 100 de kilometri nord de Bangkok. Provincia este cea mai mare parte rurală, cu mulți dintre locuitorii săi angajați în agricultura de orez. Cel mai mare râu din Thailanda, Chao Phraya, trece prin Ang Thong pe drumul său către Golful Thailandei.

Imagine similară

            Provincia Ang Thong găzduiește o serie de atracții culturale și istorice, precum și un număr mare de temple budiste, fiind astfel o zonă religioasă. Măreața statuie este situată în Mânăstirea Muang Wat din provincia Ang Thong. Este una din multele dovezi că țările est asiatice, unde a pătruns din adâncul timpurilor învățătura lui Buddha, se află într-o emulație dedicării de construcții închinate acestei credințe.

Imagine similară



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu