luni, 15 octombrie 2018

Statuia Gigant a lui IISUS CHRISTOS din Indonezia 57 X



Intr-o lume preponderent musulmană și intolerantă s-a ridicat cu seninătate imaginea lui Iisus Christos printr-o statuie gigantică și imaculată. Este o statuie cu o poziție complet diferită de cea frecvent întâlnită (preluată din cea a celebrei lucrări din Brazilia, cu brațele larg întinse). Devenită simbolul orașului Manado, lucrarea se înalță 50 m. (incluzând un piedestal de 20 m.) și are o înclinație de 20 de grade spre înainte pentru a reda exact iluzia zborului spre lume… 

Kristus kase Berkat, Indonezia
In prezent este a doua cea mai înaltă statuie din Asia, ridicată de către unul dintre cei mai bogați oameni din Indonezia, un dezvoltator imobiliar, în semn de mulțumire pentru succesul său în viață. Stauia este remarcabilă atât prin concepție cât și prin execuție.

Kristus kase Berkat, Indonezia
Indonezienii numesc statuia Kristus kase Berkat nume care se traduce ca "Hristos binecuvântând". Statuia, înalta de 30 de metri, a fost construită din 25 de tone de fibră metalică si 35 de tone de oțel. Se găsește în orașul Manado și a fost finalizată în anul 2010.
Kristus kase Berkat, Indonezia

Manado este capitala provinciei Nord Sulawesi din Indonezia. Orașul este situat la Golful Manado și este înconjurat de o zonă montană. A avut 675.411 de locuitori la Recensământul din 2010, devenind al doilea oraș ca mărime din Sulawesi după Makassar. Cea mai recentă estimare oficială (pentru ianuarie 2014) este de 701.390 de locuitori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu