joi, 13 decembrie 2018

Statuia KURAVAN și KURATHI, Ramakkalmedu, Kerala, Idukki, India X




Ramakalmedu este un sit istoric cu un monument al lui Kuravan și Kurathi - o statuie mare care domină peisajul Sangam din statul Kerala și Tamil Nadu. Monumentul oferă o perspectivă panoramică asupra satelor și orașelor din Tamil Nadu, inclusiv Cumbum, Theni, Kombai, Thevaram, Uthamapalayam, Bodinaykannor și Vaiga. Rolling. Este o zonă verde cu dealuri și cu aer proaspăt de munte. Ambientul face din Ramakalmedu un refugiu feeric. Vederea este fermecată la amurg atunci când toate aceste orașe din Tamil Nadu sunt aprinse pentru noapte.
Rama - kal - medu înseamnă literalmente "Pământul lui Rama" sau "Tărâmul în care zeul Ram și-a pus piciorul sfânt" (Zeul Ram este un Dumnezeu hinduist în epiana Ramayana).
Statuia dublă a fost sculptată de C. B Jinan și ridicată pe vârful dealului în anul 2005. Statuia descrie două personaje istorice care au o legătură cu construcția barajului Idukki. Barajul Idukki cu formă de arc, conectează două dealuri masive de stâncă numite Kuravan Mala (Dealul Kuravan) și Kurathi Mala (Dealul Kurathi). Sunt două personaje imaginare care s-au unit prin construcția barajului.

Imagini pentru Kuravan Kurathi Statue

Imagini pentru Kuravan Kurathi Statue


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu